Jeg vil med trygghet påstå at dette er en av de beste rettene som finnes der ute i den vide verden. Det er en rå smaksopplevelse med friske, gode og eksplosive smaker. Mangoens søte og saftige kjøtt, paprikaens krunchye tekstur, blåmuggostens skarpe touch, og korianderen som selvsagt setter prikken over i`en på retten.

Denne retten er himmelsk som en sunn og god middag, en mettende lunsj eller selveste rosinen i pølsa på en vennepiknik!

Mangosalat i stålbolle

Kombinasjon av fabelaktige smaker


Tortilla med mango og blåmuggost
To-tre porsjoner

  • 300 gram strimlet biffkjøtt
  • 1 mango
  • 1 avokado
  • 1/2 paprika
  • 5 cherrytomater
  • 5 salatblader
  • 1 neve koriander
  • Lettrømme
  • Blåmuggost
  • Maistortilla

Kutt opp mango, avokado, paprika, tomat, salat og koriander i små biter og ha de i en bolle. Stek biffkjøttet i en middels varm panne med smør til strimlene er brune. Fordel kjøtt, salat, en skje rømme og en skive med blåmuggost på maistortillaen. Rull sammen, ta et jafs og nyt livet!