Grillsesongen er rett rundt hjørnet. Mange har allerede begynt å grille, og andre venter på noen få plussgrader til før de tar fram engangsgrillen eller grillmonsteret sitt. Til grillmat, og til mat om sommeren generelt, synes jeg det er ypperlig med en frisk salat servert til maten. En av mine gode venner og kokkeleringsinspirasjoner, Janne, viste meg for mange år siden en fabelaktig god vannmelonsalat.


Vannmelonsalat

  • 1 båt oppskåret vannmelon
  • 1 pose ruccola salat
  • 2 avocado
  • 1/2 agurk
  • 1 liten pakke pinjekjerner
  • Crema balsamico
  • Evt fetaost

Skjær opp avocado, agurk og vannmelon i biter. Ha dette oppi en salatbolle sammen med salaten. Rist pinjekjernene lett i en varm stekepanne. Strø dette over salaten. Serveres sammen med crema balsamico på siden.

Man kan også ha oppi fetaost i salaten for mer tekstur og smak.

– Takk for laget!