Enkel frokost, lettvint lunsjmat, smaksfull kvelds? Her er oppskriften på akkurat det. Disse eggmuffinsene er superlett å lage, tar ikke mye tid, og det beste av alt; de er dødsgode. Trikset med alle eggretter er å være forsiktig med varmen. Oversteking og for lite smør gjør en hver omelett, muffins og eggrøre tørr og kjedelig. Og for å gjøre en eggrett fyldig og god så er rømme tingen.


Eggmuffins
15-20 små muffins

  • 7 egg
  • 3 spiseskjeer lettrømme
  • 3 spiseskjeer maggi seasoning sauce, kan byttes ut med 1 spiseskje soya
  • 1 neve thaibasilikum, kan byttes ut med en vilkårlig urt du er glad  i.
  • Pepper

Sett ovnen på 175 grader. Visp sammen egg, rømme, seasoning sauce, thaibasilikum, pepper med stavmikser slik at det blir en litt kremete og boblete røre. Hell over i silikonmuffinsformer og sett inn i ovn i 15 minutter eller til eggene er medium stivnet. Serveres med grovbrød og avokadosmør.

Muffinsene kan oppbevares i beholder til neste dag.

Tips:
Du kan også bruke denne røren til å lage en kickass omelett. Sett stekepannen på høy varme, ha oppi en god smørklatt. Når smøret har blitt gyldenbrunt senk platen til lav varme. Ha oppi røren og la den putre til det så vidt har stivnet på toppen. Server gjerne med litt paprika, vårløk og strimlet skinke oppå.

Avokadosmør:
Mos en avokado sammen med litt sitronpepper eller annet krydder. Tada-avokadosmør!

-Takk for laget!