Grillsesongen er som tidligere nevnt kommet sammen med den stigende temperaturen her til lands, og det må vi feire med å grille i all verdens temperaturer så lenge sola tør å vise seg.  Og hva er ikke bedre enn å bytte ut de tørre, kjedelige og kullaktige kotelettene til far med noe nytt og godt på grillen? Mange har ikke turt eller kommet på å teste ut fisk på grill, men jeg kan love deg det er enkelt, godt og temmelig ufarlig.


Torskepakke
2 personer

 • 2 store torskefileer, 200-250 gram hver.
 • 6 plommetomater
 • 2 brokkolihoder
 • 2 stenger stangselleri
 • 4 aspargesstenger
 • 1/2 sitron
 • 1/2 chilli
 • Basilikum
 • Kruspersille
 • Gressløk
 • Sitronpepper
 • Smør

Torskepakke-3.jpg

Legg en torskefilet på et alumuniumsark. Del grønnsakene i passelige biter og dander med dette. Skvis en sitronbåt over og la den ligge på sitronen. Topp det med urter, sitronsalt og en smørklatt. Pakk torsken tett inn i aluminiumsfolie. Stekes i 15 minutter på grillen.

Sellerirotpakke
2 personer

 • 1/2 sellerirot
 • 2 stanger av stangselleri
 • 2 aspargesstenger
 • 4 hvitløksfedd
 • Basilikum
 • Kruspersille
 • Gressløk
 • Sitronpepper
 • SmørTorskepakke-2.jpg

Del opp selleriroten, stangsellerien og aspargesene i passelige biter. Legg alle grønnsakene på aluminiumsfolien. Strø over urter, sitronpepper og legg på et par klatter med smør. Pakk dette sammen til en flat og kompakt pakke. Stekes på grillen i 20-25 minutter. Serveres til grillmaten.

– Takk for laget!